onsdag 11. april 2018

Fritidsbolig -,interiørveiledning

Inneholder reklame


 I samarbeid med Vestlandshus har jeg gitt stylingstips til en kunde som skal bygge en fantastisk flott Fritidsbolig  på ei perle av ei tomt i Røyksund.
Kunden var klar på fargevalg tidlig i prosessen og hadde god peiling på hva hun ( og litt han ) såg for seg.
Etter et hyggelig kunde møte,kunne jeg begynne mitt arbeid med å gi alternativer til hvert enkelt rom fra gulv , farger og interiør.
De første valgene jeg starter med er farge kombinasjoner i hvert enkelt rom.
Farger påvirker oss både fysisk og psykisk , rett fargevalg gir både romfølelse , gir lys og kan gi energi.
Jeg tenker på hva de enkelte rommene skal brukes til og lar meg styre av himmelretningen i rommet .
Nordvendte rom kan få ekstra lys og varme med gulgrønne og rødgule farger mens i sydvente rom kan kjøligere farge kombinasjoner velges som en ekstra friskhet i rommet.
Hovedfargene i fritidsboligen er i hovedsak jordfarger, på gulv og de største overflater men et hint av marmor og dyp gammel rosa,  til aksentfarge  for å få hovedfargene til å skinne harmonisk.
En spennende kontrastfarge for bevegelse i harmoniene blir gul.
Jeg tenker også å velge en tapet på veggen hvor TV skal være, tapeten hjelper på å ta oppmerksomheten bort fra Tv møbelet.

 
Kunden har alltid ønsket seg et hvitt- høyglans kjøkken og i den nydelige katalogen til Montèr , har drømmekjøkkenet tatt form. Jeg har valgt ut alternativer til belysning over kjøkkenøyen og alt interiør  synlig i rommet. Vi har lagt vekt på å gjemme all kjøkken artikler som brødrister , kjøkkenmaskin ol i skuffer utviklet til funksjonalitet for slike apparater .
Da kan kjøkkenet skinne i all sin prakt , uten alt for mye ekstra rebeller " skaper uro.
På belysning og møbelfronten har jeg leitet opp de elementer som gir blikkfang og balanserer en tekstur mix  for ro. Fagmøbler har drømmesofaen som vil være en del av komposisjonen i rommet.  Fritidsboligen har mange interiør overraskelser og prosessen er godt i gang .
Ønsker du å bygge sjekk gjerne ut katalogen til Vedtlandshus her 4 kommentarer:

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne