tirsdag 21. mars 2017

M A T V E R K E T - Haugesund

På kaien i Smedasundet , ja faktisk i turbinhallen i Haugesunds første elektrisitetsverk, finner du Matverket AS. 

De vil bringe kunnskap, opplevelser og begeistring rundt lokalmat og matkultur til vårt nærmiljø. 
Det vil jeg påstå at de virkelig har fått til. 
Med åpnings tider på utvalgte dager i helgene, ( neste gang er 1.april) kan vi Haugesundere frotse i delikatesser.
Karmøy laks egen lille Amanda , kunne tilby meg smaksprøver av både røykt, jæger og gravlaks.
De leverer virkelig høy kvalitet på sine lakseprodukter laget i sitt eget spesial røykeri. Det ble en hærlig "jente" middag med hjem til søndag , ja, laks er jo rosa og likt spesielt av jenter. 
Bjoa Bær var på plass med sin økologiske blåbærsaft som er en stor favoritt hjemme hos oss. 
Klar og god smak, godt for både sinn og skinn.
Bjoa bær har også desert sauser , syltetøy og bringebær saft. 
Friske bær selges i sesongen. 
Hjemmelaget flatbrød fra Anita Øvregård 
Godtbrød sitt økologiske bakeverksted med sitt eget mjøl, dufter fantastisk i det du kommer inn i lokalet.
Austrått kaffe brenneri fra Sandnes, med respekt for barista faget. Bærekraftig spesial kaffe med mye smak. 
Alle liker kaffe etter en smak her.
Ikke bare byr Matverket på en fantastisk smaks opplevelse , men selve lokalet E-verk fra 1907, er en utrolig spennende kulturarena. 
Lokalet er ypperlig til private arrangement med sine nostalgiske fliser og industri preget innramming. 
Sjekk ut @matverketas på Instagram og Facebook.
Gled deg til å ta turen til Matverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne