tirsdag 17. desember 2013

Guttebursdag og pushup cake

Ikkje så godt planlagt med barnefødsel 10 dager før jul, men med en så hærlig gutt som Brede legger mor seg i selen og steller til 8 års dag. Jeg digger å dekke til festligheter.

En hvitsjokoladekrem kake med mykt sjokoladefyll er en slager bland de som ikkje kan spise kremfløte, drikkeflasker med navnet på, skrevet med kritt.

Push up cake er gøy for barna, her er det rester fra sjokoladekake, vaniljekrem, blått snop og blå saus på toppen. Beholderene kan vaskes og brukes til is og gele en annen gang.

Sukkerpasta kake med stjerneras og stjerner, det var jo veldig kult.

kvikklunsj kake med flagg , ferdig kjøpt i frysedisken kun pyntet med kvikklunsj.
Digger små kake triks.

En svært fornøyd 8 åring med lego esker i annenhver gave.
Nå har vi mye å kose oss med i romjulen.
For de som er interesert i kake oppskrifter så gi et pip.


6 kommentarer:

 1. Så herlig borddekking,du er berre så flink!
  Ønske deg ei fin førjulstid :)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Jeg må si at poden virkelig har fått en fantastisk bursdagsfeiring, makan til kakagilde har jeg ikke sett på lenge. Du er så flink til å lage til fest. Hos oss synes jeg det blir mindre og mindre stæsj når jeg ordner til fest, har liksom aldri tid til å orden i stand skikkelig. Nå er jeg stucked i Stockholm fremfor å orden til jul hjemme :-(

  Jeg skjønner at det ihvertfall skjer ting i Viksemarka selv om mor hinker på krykker. Det hindrer vel ikke deg i å styre og stelle tenker jeg. Så spennende med ny jobb da, det gleder jeg meg til å høre mer om. Må jo være drømmejobben å få style og ordne HELE dagen, skjønner godt at de hanket deg inn så flink som du er;-)

  Vi begynner å gjøre oss klare til julefeiring til fjells i år igjen. Hadde egentlig tenkt å bli hjemme, men når sjansen bød seg til å feire jul på stølen måtte vi bare gjøre det. Ungene storkoser seg og da har alle det bra. Snø får vi også med på kjøpet.

  Kos deg masse med koselig juleforberedelser Karianne. Maia og jeg mimret om turen til Haugalandet her om dagen, det var så kos. Savner skravlings med herlige damer så jeg håper vi sees snart fine deg <3

  Klem
  Anett

  SvarSlett
 3. Å SÅNT SOM BARE DU KAN
  SKJØNNE KARIANNE FOR EN FLOTT BURDAG
  GATULERER TIL 8 ÅRINGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Du og du kor fantastisk du lager det til og du er ei fantastisk mamma som gjere alt for dei skjønne ungene dine:)
  Håper ellers alt står bra til med deg:)eg satt og leste i interiørblad her istand og eg ser fram til et nytt år når eg ser bilder og lysere tider men først skal me kose oss i jula:)
  Har ikkje store lysten til å verken blogge eller være inne på instagram for tida men håper det kommer seg men har liksom ikkje lysten til å ta bilder heller,kanskje eg må få eldste til å ta bilder for meg,hihi

  Nyt dagene skjønne deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Heldig gutt som har så kreativ og flink mamma:)
  Hvor har du kjøpt push up beholderene?
  God Jul på deg og dine
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. Ååå, så herlig med barneselskap, savner det:))
  Fantastiske selskap du ordner, skikkelig partyfikser du Karianne:))

  Håper virkelig vi får til et treff i 2014 ja, det hadde vært helt perfekt!

  Ha fine adventsdager, fine du ♥

  SvarSlett

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne