fredag 28. juni 2013

Trendsetterne - bloggtreffet i viksemarka i Media Se byen- Haugesundsavis siste bilderas. 
For å se video intervjuet på sebyen HER

De nye trendsetterne


De er de nye trendsetterne. Handels- og selskapsbransjen er ikke uberørt av hva de foretar seg. Nylig hadde de stor fest. Og det midt i Viksemarka nord i Haugesund.
 
 BOLIG: Bloggerne. De blir stadig flere. Noen har gjort blogging til et levebrød. Andre har det som er overskuddsprosjekt på fritiden. Karianne Vikse har tenkt å leve ut sin drøm og jobbe med hobbyen på heltid. Det er hun som har invitert til superbloggtreff på eiendommen sin i Viksemarka. Bloggere fra hele Sør-Norge er invitert. Rundt 50 har sagt ja til å komme.
På terrassen, like ved det nye svømmebassenget står runde bord ferdig dekket med hvit duk. Midt på har hun plassert store vinkjølere med rosa champagne. Ballonger henger i busker og på gjerder fra hovedveien ved Saltveit skole og helt ned til terrassen. Det er ikke vanskelig å finne fram.
De fleste gjestene blir hentet i veteranbuss. Bussjåfør Einar Tollefsen fra Rutebilhistorisk forening har aldri kjørt så mange damer før – bussen tar 34. Pent kledde damer med en gave i hånden – som de skal gi til en av de andre. De vet ikke hvem, ennå.
Men den største gaven får deltarkene sponset av leverandører. På hver bordplass står en såkalt goodybag. Oppi den ligger verdier for rundt 4.000 kroner til hver av damene. Handelsbransjen vet at de her har gode kanaler til å få ut budskapet sitt.
Karianne har ordnet alt. Hun har hatt en lidenskap for interiør siden hun var fire år. Til 4-årsdagen ønsket hun seg askebeger og vase – fordi alle andre hadde det.
Karianne har alltid vært betatt av interiør. Har jobbet i Åhlens-kjeden og Illum. Hun har laget events og kjendispartys.
Da hun begynte å blogge fikk hun mange tilbakemeldinger. Kom i kontakt med det hun beskriver som en fabelaktig blogger i Oslo. De begynte å samarbeide. Karianne har blant annet bloggsiden MittSitt.
– Bloggere er så giret. Du lenker til bloggsider du synes er interessante og som liker den samme stilen som deg. Etter hvert kommer du inn i et bloggmiljø med de du føler deg mest lik.
Da selskapet startet stilte Karianne seg helt ytterst på bassengkanten, i fotsid kjole og med blomster i håret.
– Vi er en litt rar rase. Lærer ungene våre at de ikke skal begynne å spise maten før vi har tatt bilde av den. Bloggerne rundt bordene smiler.
– Og så påvirker vi trendene i samfunnet. Butikkene tar inn det vi blogger om.
Bente Marie Friis Hausken er lærer i ungdomsskolen i Haugesund. Hun står bak Marie Friis blogg. Hun liker gjenbruk. Det store er å gjøre et godt kupp: Finne en fin stol, eller en del til et service. Kjøpe det hun ikke visste hun trengte. Til lav pris. Sette ting sammen. Det meste er gjenbruk. Bente Marie er mye på instagram. Hun opplever litt press fra leverandører.
Det gjør ikke Ingrid Sofie Rundhaug. Hun er prosjektleder for samhandlingsreformen i Karmøy kommune og blogger som et overskuddsprosjekt på fritiden. Bloggen heter Sofie med S. Hun liker en blanding av alt. Hverdagsliv. Ikke utpreget interiørblogger. Hun hadde lyst til å finne sin egen stil.
– Blogger hvis det er noe jeg har lyst til å fortelle om. Ikke før og ikke fordi jeg må.
Siv Therese Josephsen er lærer. Hun var i finalen i Norges vakreste bolig i fjor og blogger jevnlig – når hun ønsker en timeout. Liker å endre. Er litt schizofren sånn. Blande gammelt og nytt.
Veronica Wegner Lønning sier om venninnen Siv: Hun er rocka romantisk. Kan ha rosa pute med hodeskalle. Litt gammeldags stil. Flink med svart-hvitt.
Veronica er også lærer. Har Bloggen «Villa Wegner». Hun liker lunt, men rent og lyst. Har våget seg inn på det svarte i interiøret. Glad i støvete pasteller. Om bloggermiljøet sier alle: Bloggerne er støttende og positive. Alle heier på deg.


Jeg syns dessverre at det ble vist lite bilder fra opplegget vårt i avisen- så her kommer et bilde ras for å friske opp litt.
Nei, vi blir aldri lei minner fra en FABELAKTIG/MITTSITT kveld- gjør vi vel??
De nydelige kakene fra Passion4Vintage

De nydelige klærne fra Kristine Vikse- "en genser blåser på havet" - husker jeg en blogger som ropte. hi hi.
Riktig nok fløy den i bassenget. for ja, det blåste denne kvelden.

Spenningen før gjestene kommer- smaken av bobbler både i glasset og i blod

Ferdig pyntet bord, med epleblomster, pioner og svintunge goodiebags

Hedda sin giver glede i de lekreste crush consept posene- linet opp

Detaljene- slik vi bloggere liker

Mitt gode vennskap til Maia som bare ble bedre og bedre for hver time.
1000000000000000000000 klemmer til Anett og Lotta- dere er virkelig noen fine
 "Trude og Trude!"

Spenningene forventnigene- BLOGGERENE
Husk å se på # HAUGAKOS på instagram  300 bilder for kvelden samlet.

Tusen takk AMUNDSEN SPESIAL (sjekk nettbutikken)
 OG BRYLLUPSPLANLEGGER CATHRINE
 
FOR Å SE HELE AVIS INNLEGGET MED ITERVJU KLIKK HER
AV : Lillian Haug Sortland


                                 

7 kommentarer:

 1. Tenk at jeg gikk glipp av årets happening på Haugalandet! :(
  Håper vi snart får til ett mini-bloggtreff ;)
  Godt jobba jenter!
  klem fra Silje

  SvarSlett
 2. Tenker det var årets happening for dere alle :)

  Kjenner jeg er misunnelig på det svømmebassenget ditt, forresten ;)

  Ha en flott helg.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. Heldigen dere:)) dette såg berre fantastisk ut!
  Fin fin helg til deg..klemz

  SvarSlett
 4. Å DET KRIBLER I HELE KROPPEN
  AV Å LESE OG SE DETTE HER
  SÅ FLINKE DU ER KARIANNEMOE
  VAKKER SOM EI ROSE
  NYT HELGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg er ny i blogge verden ;)) har hatt den store lidenskapen for interiør og trender sia eg var ei lita jente å flere av mine venner mente jeg måtte starte blogg.... Nervøs og uvitende laget jeg meg en blogg...;)) dette er så gøy. Kunne dele dine interesser med andre likesinnede å møte nye venner....:) hver kommentar varmer hjertet.
  Jeg blir så glad av å lese innlegget ditt om bloggtreffet og va dette går ut på.. :) dette er gøy!
  Stor sommerklem fra Ann Elin:)

  SvarSlett
 6. Hei vakre Karianne :) Tenk at jeg skulle gå glipp av dere på bobilturen deres!! Det kommer til å plage meg i evigheter! trodde nesten ikke mine øyne når jeg omsider så meldingen din på lørdag!
  Hadde i hvertfall vært kjempe stas å treffe deg igjen :) Her er det ikke særlig sommervarmt for tiden, men vi pakker snaaart bilen og dra til danmark for noen uker med sol og varme!
  Håper dere har gode sommer dager ved bassengkanten :)
  Kos dere masse i stavanger, blir sikkert kjempe gøy :)
  Klemmer :)

  SvarSlett
 7. Hei skjønne Karianne:)
  For et herlig innlegg da. Jeg fikke desverre ikke til å se videoen, men du er jo så nydelig:)
  Håper at dere har hatt en toppers bobiltur!:) Det er jo så digg med bobil synes jeg, hihi.
  Ha en fin dag vennen;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne