onsdag 6. mars 2013

JENTEPARTYJeg elsker utfordringer, jeg elsker arrangemanger og jeg digger å sosialisere meg, så klart jeg viser min stil på JENTEPARTY i mnd utfordring hos NIB.
Det MÅ være littrosa effekter , men jeg sverger alltid til gull og natur farger.
Her er det dekket med Ferm living tapet på bordet, en mood start for hvordan den "røde" tråden på festen skal være.

Champis glass med perlesukker kant, rosa kysse sugerør, høge hæler,
 ( som jeg absolutt ikkje klarer å gå med)
 diamant jukse ring fra Gina Tricot , rosa konfetti og pomponger.

Makroner , pink effekter og kjole med mye tyll .

Denne kakeboksen er faktisk over 100 år, tenk hvor mye digg som har vært bevart i denne.

Fint innpakket goddies til jentene- lipgloss og neglelakk- gjør susen.

Ahh slike kvelder er himmelske- dette er mitt bidrag i NIB utfordring.
Party on girls


16 kommentarer:

 1. Kult bidrag!!
  Så mange stilige detaljer du har tatt med :-)
  Ha en flott dag, Karianne :-)
  KLEM

  SvarSlett
 2. Hei du søte,
  først og fremst må jeg takke for alle fine ord du legger igjen hos meg.
  Jeg har ikke så mye fritid for hånden om dagen, så jeg får ikke besøkt deg like ofte som jeg ønsker, men vit at jeg setter pris på dine besøk inne hos meg. Søte du!

  Nydelig nydelig!
  Det er bare å pelle rumpa si til oslo, så skal jeg invitere deg :)
  Pariskvelden ga litt french headache dagen etter *fnis*, men så verdt det :)

  Ikveld skal jeg bake 100 cupcakes til Kiwi, både spent og litt nervøs. Skummelt med sånne proffe kunder, men jeg skal nok få det til *blunke*

  Ønsker deg en alle tiders lille-lørdag!
  klem og smil
  -Maia

  SvarSlett
 3. Så tøft bidrag - mange fine detaljer.
  Denne jente festen vil jeg være med på :-) nyt onsdagen !

  SvarSlett
 4. Utrolig kult !!! Jeg liker stilen fin godt !!!
  Håper du også blir fin snart, jeg hadde en lang periode jeg var trøtt og deprimert. Jeg gikk å kjøpte det du anbefalte det hjalp veldig. Jeg vil på det sterkeste også anbefale deg b stress vitaminer. Det er så bra- tar tre stykker før jeg legger meg hver kveld. Hjelper for lett uro i kroppen, tretthet og masse annet. Virkelig å anbefale . Man sover godt på de også. Jeg har også kjøpt d vitamin dråper , tar fire små drypp om dagen. Men du det siste og det beste tipset er faktisk lys lampen. Det er eu vekkerklokke med deilig lys og rolig musikk. Hver morra når jeg våkner opp tror jeg det er full sommer på soverommet! Akt dette hjalp meg veldig - som virkelig trodde jeg hadde Sove saken eller noe . Nå har jeg nettopp kommet hjem fra joggetur- så alt dette funker!!!

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ skjønneste Karianne:)
  Så herlig å skrolle nedover her,det er vel det heiter,hihi,du pynter så fint når du skal ha besøk,ser at du elsker å lage til og legger sjela di ned i det både med pynt og mat og så det bidraget ditt her,wow seier eg bare du er knallflinke å lage det til og sette det sammen,du er virkelig profesjonell du og alle flotte tinga dine då,herlig!!
  Eg gleder meg så når eg ser alt du og Maia får til med bloggtreffet,blir fantastisk!!!dere er kanonflinke å få det til:)

  Nå er eg kvitt flyskrekken heldigvis og er landa sånn halvveis,nå skal du vite grunnen til at formen blei dårlig,trur det er grunnen sjølv og ikkje le altså,haha men me bada i et mineralvann og det var så herlig,følte meg så avslappa og rein.
  Etterpå kikka me litt rundt og kjørte tilbake for å handle litt mat,inn i leiligheten og eg hadde ikkje vet til å slappe av så eg begynnte å pakke litt for vi skulle opp i 13 etasje,gulp!!å spise jødisk mat hos han som guide oss.
  Jepp og for å være høflig så må ein jo både spise og drikke det ein får servert særlig i slike kulturer,og Lillian som var begynnt å bli svimmel så gjorde jo ikkje ukjent mat og det at eg fekk servert orntlig vin som brant nedover i halsen det bedre,hihi ikkje le men det smaker jo grusomt...


  Så klarte eg nå på et vis å sitte der men når eg kom tilbake til leiligheten så måtte eg gå rett i seng og var så svimmel at eg blei rett og slett livredd,alt seilte rundt meg og eg var redd for å sovne,paracet måtte til og det hjalp ikkje mykje det heller og når eg vakna dagen etter så var eg fremdeles så svimmel at eg nesten ikkje kunne stå på beina,ekkelt men med et par paracet så klarte eg å holde meg på beina når me reiste men heile kroppen var slapp og eg var småsvimmel heile reisa og det var godt å legge seg under dyna når eg kom heim.
  Veit ikkje om det kan ha vært blodtrykket som har falt så masse eller om det var vinen,hihi;)  Men me har hatt ein super tur med masse flotte opplevelser og inntrykk,herlig tur!!
  Det passer supert i neste veke,mandag eller torsdag er best for meg så berre gi beskjed kva som passer best for dåke,gleder meg!!

  Gode klemmer fra meg til deg:)

  SvarSlett
 6. Skikkelig fin jentefest. Denne festen ser ut til å passe meg og min smak... Kjempekult bidrag! Lykke til med utfordringen hos NiB.

  Tusen takk for kommentar og så kjekt at du la deg til som følger

  Jeg har kost meg på fjellet i nydelig "påskevær" i dag, det er fordelen med å jobbe helg, har fri midt i uka og fjellet for meg selv :)

  Fin fin onsdagskveld til deg

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett
 7. Wow, lekkkert!!! Tror du er en liten ekspert på å fikse istand til party :)
  Dette er bidraget som vinner! Lykke til flinka :)
  Godt å høre du er på beina igjen!
  Blogge piffen går opp og ned vet jeg, men det er bare sånn det er, det tar mye tid og man skal jo gjerne ha overskudd til det i tillegg til hverdagen ;)
  Hihi, så gøy med masse fine kommentarer fra deg, du gjør meg glad :)
  Håper solen titter frem hos deg i dag og gir påfyll, det kunne vi trengt vet jeg ;)
  Jeg går egentilig bare å tripper om dagen, har nemlig fått en hendvendelse om interiørreportasje til våren, kjenner jeg nesten freaker ut, hehe ;)
  Klemmer til deg søte :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig lekkert vennen:)
  Tror vi skulle sklidd godt sammen på byen vi to, hihi.
  Ja, det er virkelig travelt med blogg on instagram, hihi. Men så utrolig gøy.
  Og iallfall travelt med baby og aktiv 3 åring i tillegg :-D
  Min kjære lurer på om jeg har fått instasyken;))
  Lykke til med ditt superfine bidrag!:)))
  Fin kveld vennen;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 9. Hei Karianne:)
  Tirsdagen er litt vanskelig siden eg skal på jobb kl 14 og jentene er tidlig heima fra skulen,håper me får til ein annen dag for blir så koselig å møtes igjen:):)
  Fine kveld til skjønne deg!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Torsdag kl 11 passer supert,hihi:)gleder meg:))
   Ønske deg ei gode helg i sola!
   Klem fra Lillian

   Slett
 10. Å så artig bidrag..
  Tvi tvi.. :)
  GOD HELG TIL DEG
  og tusen takk for fine ord du legger igjen inne hos meg

  SvarSlett
 11. Fantastisk kult og gjennomført bord :)) kan det du, lykke til :)
  God helg, klem Kristin

  SvarSlett
 12. ENDELIG fikk jeg tid til å ta en runde i blogglandia, og når jeg kommer til bloggen din blir jeg alltid så glad Karianne. For noen fantastiske bilder, her oser det jentefest laaaang vei. Som jeg skulle ønske at jeg klarte å gå naturlig på lekre høyhælte sko. Men, jeg er helt håpløs og ender nesten alltid opp med lave komfortable sko (som absolutt ikke er veldig sexy). For noen vannvittig kule sugerør du har, disse er jo bare må ha til jentefesten :-)

  Jeg har hatt en kjempespennende uke som nådde toppen i dag (skal si mer om det senere). Kjenner at jeg er ganske utladet så det er helt greit at det nå er helg :-) Du aner ikke som jeg gleder meg til treffet vårt. Hadde besøk av Maia i dag og jeg skjønner at dere har full kontroll. Dere har vært så flinke, sponsorene står jo nærmest i kø for å legge noe i goodiebagene våre. Jeg skal få en liten forsmak på våren hos Skeidar 4. april. Maia skal style bord og jeg skal bare kose meg - hi, hi.

  Ha en superfantastisk helg snuppa!

  Stor klem fra
  Anett

  SvarSlett
 13. Partyyy!!
  Skulle gjerne tatt en skikkelig fest med deg Karianne:))
  Lekkert bidrag!

  Du frøken fin, ikke ha dårlig samvittighet for at det ikke har kommet mail til meg, ta den når du orker;)) Nå vet jeg veldig godt hvordan dere hadde det da dere var så syke hos dere... fy fader som dette tar på - influensa, omgangssyke, operasjon av tå (sønnen), hals, hoste, feber... and you name it!! Usj, nå er jeg glad vi er på bedringens vei:)
  Og så herlig og ha litt overskudd til bloggen igjen:)

  HA en fin fin helg, fineste partygirl:)

  SvarSlett
 14. Så stilig!! Innbyr absolutt til jenteparty!

  Ønsker deg ei god helg :) Her har vi feiret 7 åringen i huset! Kjenner det skal bli godt med bein høyt og en bedre middag i kveld :) Lykke til med bidrget!

  SvarSlett

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne