mandag 10. september 2012

PIA MYRVOLD kunstutstilling

For 14 dager siden var jeg med min venninne på Kunstutstilling.
Hun er med i Kunstlaget og drar meg med på en oppdagelsesferd i kunstnermiljøet.
Takk- for det.
Denne gang var det den prisbelønnte PIA MYRVOLD som hadde utstilling.
Her er noen av hennes bilder.
 

Kulturell dans for åpning av utstillingenUtstillingen henger på Tysværtunet, så det er bare til å ta turen.4 kommentarer:

 1. Flotte bilder:)
  Og du skjønne Karianne, du er en av vinnerne i mitt gavedryss:))
  Trykk deg inn og se hva du vant;)

  Gratulerer!!

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder,Det er utrulig mange flinke kunstnere og det er jo kjekkt å dra på utstillinger,kan ikkje sei eg er så ofte på det,men det er nok verdt et besøk for å sjå allt det flotte:))
  Ein fine mandag til deg;)
  God klem fra Lillian

  Gratulerer så masse med premien din hos Har en drøm,knallkjekkt å vinna:))

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder. Pia Myrvold er jo en multikunstner som lager utrolig mye fint, både klær og kunst. Sikkert kjempestas å få være med på åpning av hennes kunstutstilling. Det er evigheter siden jeg har vært og sett noen form for kunst nå. Var ofte på høstutstillingen og Henie-Onstad kunstsenter tidligere, men nå er det mange år siden siste høykulturelle innslag her gitt :-O

  Lo godt av kommentaren din hos meg i dag gitt - ha, ha! Vi har faktisk ikke vært noe flinke til å gå på tur tidligere, men nå når minstemann har blitt større er det lettere å gå lengre turer. Med den energien han har er det bare fint å være ute etpar timer. For min del var det nok ikke så lurt å være ute så lenge, det endte nemlig med at dagen i dag måtte tilbringes hjemme under dyna :-( Men, fin tur var det uansett :-) Nå skal vi kjøpe kart og kompass og begynne med litt orientering, har mange gode barndomsminner fra orienteringsløp. Det er flere løyper i nærområdet med forskjellige poster som vi skal prøve å få tatt før vinteren kommer ;-)

  Ha en fin-fin mandag snuppa!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Tusen takk Line mor.
  Nå ble jeg glad.

  SvarSlett

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne