| ENKLERE en vi tror..det er ikkje bare de i Paris som kan friste påske gjester med nydelige makroner. Her er oppskriften
 75 gr skåldede mandler eller mandelmel
 2 1/2 dl  melis
 2 eggehviter
 1,5 ss sukker
 1-2 dråper lav tilsettnings stoff, f.eks lavendelfarge
 
 Hell deigen i en plastpose og klipp et hull i i det ene hjørnet, sprøyt ut kaken på bakepapir på ca 2-3 cm omkrets.
 Trikset er å la kakene hvile på brettet i 40-60 min så de ikkje sprekker under steiking.
 Stekes på 150 grader i 8-10 min.
 KREMEN 125 gr hvit sjokolade og 4 ss kremfløte.
 smelt forsiktig sjokoladen med fløte på svak varme til kremen blir jevn.
 Avkjøl kremen og del makronene i to for å sprøyte inn kremen.
 LYKKE TIL
 
 
 
 | 
Nam, nam det så godt ut. :)
SvarSlett