torsdag 14. april 2011

MAKRONER


ENKLERE en vi tror..det er ikkje bare de i Paris som kan friste påske gjester med nydelige makroner.
Her er oppskriften
75 gr skåldede mandler eller mandelmel
2 1/2 dl  melis
2 eggehviter
1,5 ss sukker
1-2 dråper lav tilsettnings stoff, f.eks lavendelfarge

Hell deigen i en plastpose og klipp et hull i i det ene hjørnet, sprøyt ut kaken på bakepapir på ca 2-3 cm omkrets.
Trikset er å la kakene hvile på brettet i 40-60 min så de ikkje sprekker under steiking.
Stekes på 150 grader i 8-10 min.
KREMEN 125 gr hvit sjokolade og 4 ss kremfløte.
smelt forsiktig sjokoladen med fløte på svak varme til kremen blir jevn.
Avkjøl kremen og del makronene i to for å sprøyte inn kremen.
LYKKE TIL


1 kommentar:

Thank you for all comments
Tusen takk og stor klem fra Karianne